Ett modernt kök byggt av övergivna kök

I Stockholm är det inte helt ovanligt att renovera bort fullt fungerande kök - och ersätta det med nyproducerat. Men vi vet att gamla kök är fulla av nya möjligheter. Precis som nya lösningar som biogas gjort gasen modern igen.

Därför testade vi att tillsammans med inredaren Marie Olsson Nylander bygga Sveriges modernaste biogaskök - av övergivna köksdelar. Resultatet blev ett innovativt showroom som visar upp biogasens självklara roll i framtiden.

Se om du kan ha gas

Biogas ger ditt hem nytt liv

Dagens renoveringstrender handlar mer och mer om att ge nytt liv till något som du redan har. Och med ganska små medel kan ditt hem genomgå en stor förvandling. Oavsett om du har en gasplombering bakom spisen eller gasledningar som bara når till lägenhetshuset så är en återanslutning till gasnätet en framtidsinvestering.

Där en gasplombering gömmer sig, gömmer sig också stor potential. Återkoppla gasen och upplev direkt en modernare och mer hållbar livsstil. För idag kan alltifrån braskaminer till infravärme på balkongen drivas på biogas. Att ansluta ditt hem till modern biogas är ett hållbart sätt att ge det nytt liv.

Vill du som kund välja biogas?

Experthjälp hela vägen till tänd låga.

Gas gör ditt hem trivsamt, enkelt och modernt. Att komma igång med gas görs i en rad olika steg. Därför kan du känna dig trygg med att vår gasrådgivning finns med dig hela vägen. Genom den kan vi alltid hjälpa dig.

Läs mer om vår gasrådgivning

Få din del av det återfunna köket

Precis som vår biogas så vill vi vara en del av ett hållbart kretslopp. Därför kan du få en del av vårt kök att använda till ditt nästa renoveringsprojekt. Mellan 26 april och 7 maj finns delarna tillgängliga för stockholmarna.

Se kökets delar på vår Instagram