Välkommen till Gasrenässansen

Upptäck gasens möjligheter

Hållbart blir aldrig omodernt

Visste du att biogas ger mycket energi och har en minimal miljöpåverkan? Att kunna erbjuda 100 % biogas till ditt hem ser vi som en självklarhet. Vi vill alltid leverera det absolut bästa. Därför har vi samlat allt som du behöver veta om biogas och hur du skaffar det här.

Vill du som kund välja biogas?

Hjälp hela vägen till tänd låga

Gas gör ditt hem trivsamt, enkelt och modernt. Att komma igång med gas görs i en rad olika steg. Därför kan du känna dig trygg med att vår gasrådgivning finns med dig hela vägen. Genom den kan vi alltid hjälpa dig.

Läs mer om vår gasrådgivning

Hemkänsla på 0,3 sekunder

Gasbrasa är enkelt, snabbt och säkert. Det är ett smidigare sätt att få till hemkänslan och riktigt njuta. Slipp släpa tung ved och tänd brasan på ett klick. Med modern teknik är gas i eldstäder enklare än någonsin.

Läs mer om gasbrasor

Balkong året om - Tips och tricks

Vi tycker det är synd att Stockholms alla uteplatser går i ide under vintern. Med gas på din balkong eller uteplats kan du njuta av den oavsett årstid. Vi har samlat lite tips för hur du kan dekorera och inreda din uteplats - året om.

Läs mer om infravärme

Matlagning med god eftersmak

Ett av gasens mest populära användningsområde är spisen. Det är smidigt, pålitligt och exakt. Alltifrån proffskök till sommargrillning på innegården blir smidigare med gas. Vi ger dessutom din matlagning extra god eftersmak med hållbara lösningar som 100% biogas. Att för en mer hållbar matlagning och värld.

Läs mer om gasspisar

Bli en del av Gasrenässansen

Stockholmarna har använt gas enda sen 1850-talet och gör det än idag. Eldstäder, värmare och belysning. Gasens användningsområden slutar inte vid spisen. Det är en pålitlig, exakt och hållbar produkt. Och med uppdaterade lösningar som biogas levandegör vi Stockholm på fler sätt än någonsin. En slags gasrenässans, om man så vill.

Se om du kan få gas