Vi hjälper dig hela vägen till tänd låga!

Vi guidar dig genom varje steg

Livet med gas är både lätt, varmt och välsmakande. Men vägen dit kan innehålla en del utmaningar och frågetecken. För att du snabbt ska komma framåt har vi tagit fram några tjänster som ger dig precis den hjälp du behöver. Vare sig du vill ansluta en hel fastighet till gasnätet, eller bara jacka upp köket med en värdig gashäll.

 1. 01

  Kostnadsberäkning

  Ett bra sätt att börja är 40 minuters gratis gasrådgivning*, på plats hos dig. Vår rådgivare går igenom alla steg och tar fram en kostnadsberäkning för installation av produkt och rör. Du får förslag på ett gasavtal som passar dig och dessutom rabatter på apparatur, som spisar, värmare och brasor. Och kanske smidigast av allt: en färdig arbetsorder som vi sätter i händerna på din installatör när det är dags.

  *Kostnadsfritt för befintliga kunder. Övriga betalar 300 kr/40 min. Avgiften tas ut i sin helhet om mötet avbokas senare än 24 timmar innan.

 2. 02

  Produkter

  För att allt ska bli rätt direkt har vi knutit några betrodda återförsäljare till oss. Hos dem kan vi också erbjuda rabatter för utvalda produkter. Kom ihåg att alla installationer av alla gasprodukter ska göras av en auktoriserad gasinstallatör. Och glöm inte kolla vilken märkning dina produkter ska ha samt vilken gaskvalitet som de ska kopplas till.

  Hitta gasprodukter som passar dig här.

 3. 03

  Gasinstallation

  Vill du dessutom ha hjälp att hitta och boka in en auktoriserad installatör, så ordnar vi det. Då får du en dokumenterat erfaren person som kan koppla ihop allt mellan yttervägg och produkt. Fakturan från installationen går direkt till dig.

Boka gasrådgivning

Det finns mycket livskvalitet att dra ur gasledningen, med brasor, spisar, grillar och infravärmare. Givetvis dyker det upp en del frågor och beslut på vägen dit. Men lugn, vi guidar dig igenom allt från produkter till anslutningar steg för steg. Det första är att du kontaktar vår kundservice och berättar vad ditt hem behöver.

Boka gasrådgivning - hushåll