X
Cookie information
Webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem.
X
X
Villkor
Genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret ovan och trycka på ”skicka” samtycker du till att de lämnade personuppgifter kommer att behandlas av Stockholm Gas AB i enlighet med nedan. Vidare samtycker du till att Stockholm Gas AB skickar dina personuppgifter till Gasnätet Stockholm AB samt inhämtar information från Gasnätet Stockholm AB avseende din eventuella gasanslutning. Detta för att möjliggöra nedanstående ändamål.

Stockholm Gas AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och behandlingen kommer ske i enlighet med tillämplig lagstiftning. Personuppgifterna kommer att behandlas med stöd av ditt samtycke för att kunna tillhandahålla dig information gas och anslutningsmöjligheter, kundservice och kommunicera med dig samt för att möjliggöra ett framtida avtalsförhållande med dig. Vid Stockholm Gas AB:s eller Gasnätets Stockholm AB:s återkoppling till dig kan de ytterligare personuppgifter som du lämnar komma att behandlas för att möjliggöra ovanstående ändamål.

Dina personuppgifter kommer endast att behandlas inom EU/EES. Personuppgifterna kommer att sparas så länge det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller till dess att du återkallar ditt samtycke. Vid återkallande av ditt samtycke kan Stockholm Gas AB inte längre tillhandahålla dig kundservice eller kommunicera med dig.

Du kan närsomhelst begära att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig eller begära att felaktiga uppgifter rättas eller raderas. Detta gör du genom att skicka din begäran till kundservice@stockholmgas.se.

Beställaren ansvarar för att ange korrekta uppgifter så att Stockholms Matmarknad kan fullgöra åtagandet kring beställningen. Stockholms Matmarknad ansvarar inte för konsekvenser som kan härledas till inaktuella eller felaktiga kunduppgifter, som mail-adress eller telefonnummer.

Du har även rätt att rikta klagomål om behandlingen till Integritetsskyddsmyndigheten (tidigare Datainspektionen).

Advokatfirman Oebergs är Stockholm Gas AB:s dataskyddsombud.
X
Hållbarhet och kvalitet går hand i hand
100% biogas gör att du inte behöver kompromissa med kvaliteten för att leva mer hållbart. Nu öppnar vi tillsammans med Paul Svensson ett nytt sorts gatukök, där maten inte bara lagas på beställning: den odlas på beställning. Och sen tillagas den på biogas förstås. Hållbart helt enkelt.
100% biogas gör att du inte behöver kompromissa med vare sig kvalitet eller känsla för att leva mer hållbart. Att kombinera kvalitet och hållbarhet är centralt i Paul Svenssons matlagning. Därför öppnar vi tillsammans ett nytt sorts gatukök, där maten inte bara lagas på beställning: den odlas på beställning. Hållbart helt enkelt. Beställ din taco i april, och bli serverad i september. Smaklig, hållbar måltid!
Slutsålt
Se filmen
Hur fungerar det?

Tacon är vegetarisk och vi odlar alla ingredienser lokalt på Rosendals Trädgård. Antalet beställningar är begränsade till 300 st, och tacon är slutsåld - nu börjar vi odla råvarorna. Ca en vecka innan det är dags för servering skickar vi ut en påminnelse till alla som har beställt tacomenyn. Här på hemsidan kommer du kunna följa hur ingredienserna till din taco växer hela sommaren. I september öppnar gatuköket återigen på Norrmalmstorg för servering.
Pris inkl. moms 155 kr
Slutsålt
1
Beställdin taco här eller vid Norrmalmstorg. Vi öppnar upp den 4:e april.
2
Väljom du vill hämta din taco den 20:e eller 21:a september.
3
Hämtadin taco från Pauls Gatukök i september, och njut!
Pris inkl. moms 155 kr
Slutsålt
Previous
Next
100%
biogas
Biogas är en förnybar energikälla som ingår i jordens naturliga kretslopp. Det kol som finns i biogasen kommer nämligen från den koldioxid som finns i luften; det innebär att koldioxiden som uppstår vid förbränningen av biogas inte bidrar till växthuseffekten. Med biogas behöver du därför inte kompromissa med kvalitet och känsla för att leva mer hållbart. Biogas framställs bl.a. av matavfall från hushåll och restauranger. Nu kan alla som har gas hemma få 100% biogas; ett enkelt sätt att göra hållbara vardagsval.
Läs mer om fördelarna med biogas här
Läs mer om biogas
»
Har du redan gas hemma? Byt till 100% biogas här
Byt till 100% biogas här
»
Taco på vintagebröd, mole på grillade rödbetor, guacamole på bondbönor och krispig septembersallad på fänkål, fermenterad rabarber och koriander. Rätten är fri från laktos, nötter, ägg och animaliskt protein. Tortillabröden innehåller gluten men det går att få glutenfria majstortillas istället om du anger det i din beställning. Dryck:
Rabarber och äpple ”mojito” (alkoholfri).
Se innehållsförteckning här »
Previous
Next
Utefest med
infravärme
Balkonger, terrasser och trädgårdar är i bästa fall en halvårslång njutning. Sedan befolkas de mest av cyklar, pulkor och vissna växter; om man inte kopplar infravärmare till sin gasledning förstås. Den här tekniken betyder för många restauranger att de kan ha uteserveringen öppen året runt. För dig skulle det kunna betyda att du kan njuta av balkongen året runt. Gasinfra är nämligen mångdubbelt effektivare än elinfra, och dessutom mycket behagligare i sin värmekvalitet. • Förlänger utesäsongen på terrass eller balkong.
• Enklare och säkrare än gasolflaskor.
• Mjukare, behagligare värme än el.
• Kan kombineras med ansluten gasgrill.
Läs mer om gasinfravärmare här »
Gasbrasa,
en ren njutning
Vedeldning håller sakta på att fasas ut, mycket på grund av att vedrök är både mer miljö- och hälsofarligt än bilavgaser. Därför väljer många att ansluta sin öppna spis till husets gasledning. Eller att installera en helt ny gasbrasa. Då säger de hejdå till tändved, rök och aska och kan tända kvällsbrasan med ett knapptryck på sin smartphone. • Ingen ved, inget papper, ingen rök eller aska.
• Tänds med knapp, fjärrkontroll eller smartphone.
• Kan ha lägre krav på rökkanalen.
• Kan installeras i befintlig eldstad eller kakelugn.
• Mycket bättre för miljön än vedeldning.
Läs mer om gasbrasa här »
Gas är mer
än spis
Har du gas hemma? Med den kommer inte bara möjligheten att laga mat som en restaurangkock; nu kan du även ha gasdrivna brasor och kakelugnar, terrassvärmare och grillar. Ökad livskvalitet helt enkelt. • Snabb, direkt värme.
• Exakt temperaturjustering.
• Känsla och tradition. Proffsens val.
• Pålitlighet.
Läs mer om gasens alla möjligheter här »
Hållbart från frö till tallrik
Tacons ingredienser odlas lokalt här i Stockholm, ute på Rosendals Trädgård på Djurgården. Här har trädgårdsmästarna odlat biodynamiskt i lokala ekologiska kretslopp i mer än 35 år. Just nu utforskar Rosendals Trädgård metoder att odla och laga mat som kan minska klimatpåverkan från en persons matkonsumtion med så mycket som 85% per år. Tillsammans gör vi en taco som är bra för både dig och planeten. Besök gärna odlingen och läs mer om Rosendals Trädgård här.