Hjälp hela vägen till tänd låga

Både kundupplevelsen och ekonomin mår bra av gas. Men vägen dit kan innehålla en del utmaningar och frågetecken. För att du snabbt ska komma framåt har vi tagit fram några tjänster som ger dig precis den hjälp du behöver. Vare sig du vill ansluta hela fastigheten till gasnätet eller utnyttja kökets gasledning för en uppvärmd uteservering.

Gasrådgivning

Ett bra sätt att börja är 60 minuters kostnadsfri gasrådgivning på plats hos dig. Vår rådgivare går igenom alla steg och tar fram en kostnadsberäkning för installation av produkt och rör. Du får förslag på ett gasavtal som passar dig, liksom på apparatur som spisar, värmare och brasor. Och kanske smidigast av allt: en färdig arbetsorder som vi sätter i händerna på din installatör när det är dags.

Vi hjälper dig att boka installation

Vill du dessutom ha hjälp att hitta och boka in en auktoriserad installatör, så ordnar vi det. Då får du en dokumenterat erfaren person som kan koppla ihop allt mellan yttervägg och produkt. Fakturan från installationen går direkt till dig.

Boka gasrådgivning

Produkter

För att allt ska bli rätt direkt har vi knutit några betrodda leverantörer av infravärmare, brasor, facklor och restaurangutrustning till oss. Deras produkter fungerar garanterat med stadsgas. Kom ihåg att alla installationer av alla gasprodukter ska göras av en auktoriserad gasinstallatör. Och glöm inte kolla vilken märkning dina produkter ska ha samt vilket nät och gaskvalitet som de kopplas till.

Anslutning till gasnätet

Om du i dag inte har gas i din lokal kan det ha olika förklaringar. Gasledningen kan vara plomberad inne i lokalen. Eller så saknas röranslutning mellan dig och fastighetens gasledning. Eller så saknar hela fastigheten anslutning till gasnätet. Detta kan låta krångligt, men om du kontaktar oss så hjälper vi dig enkelt att kolla just dina förutsättningar. För mer information läs här.

Det finns många kvaliteter att dra ur gasledningen, som brasor, spisar, facklor och infravärmare. Givetvis dyker det upp en del frågor och beslut på vägen dit. Men lugn, vi guidar dig igenom allt från produkter till anslutningar steg för steg.