Förläng utomhussäsongen med gasdriven infravärme

Utöver precisionen i matlagningen på gasspisen har gasen många fler möjligheter för restaurangen, bistron eller caféet. En av dem är gasdriven infravärme, något som den populära restaurangen Raw på Rörstrandsgatan har haft i flera år. Det har både lett till en längre utomhussäsong och ökade intäkter.

Ägaren av Raw, Nino Armoni driver restaurangen Tehran Grill på samma gata och ser det som en självklarhet att fortsätta med gasen. Tack vare den gasdrivna infravärmen har restaurang Raw idag både längre utomhussäsong och gladare gäster vilket i längden ger ökade intäkter. Utöver gasdriven infravärme har de även låtit installera en stor öppen spis med gasbrasa som ytterligare sprider värme och en mysig stämning.

– Vi kommer med all säkerhet att installera gasdriven infravärme även på Tehran Grill. Det är verkligen skillnad på värme och värme. Jämför bara med en öppen spis och ett element, elvärmen känns torr och hård medan gasvärmen känns mjuk och naturlig. En levande gasbrasa ger ökad trivsel för gäster som väljer att sitta kvar längre, säger Nino Armoni.

Jämfört med gasoltuber har gasdriven infravärme dessutom fördelen att den inte behöver bytas ut. Den tid som det tar att ersätta tunga gasoltuber stjäl onödig tid från våra gäster, menar Nino.

Har du frågor om vad gasens möjligheter kan göra för din restaurang, kontakta oss på:

Sebastian Degerfält - företagssäljare
Telefon 076-666 10 63
sales@stockholmgas.se

Eller kontakta kundservice
Telefon 0771-41 01 00
eller kundservice@stockholmgas.se

Hitta rätt gasprodukter för restaurangen

Gasprodukter