Våra erbjudanden

Skriv in din adress för att se om du också kan få gas.

Erbjudanden till dig som är kund hos Stockholm Gas

Här har vi samlat erbjudanden för dig som är eller vill bli gaskund.

För mer information om våra erbjudanden samt övriga frågor om till exempel gastyp, produkter och installationer är du välkommen att kontakta kundservice på telefon 0771-41 01 00 (må-fre, 08-17) eller på e-post kundservice@stockholmgas.se

Läs och lyssna gratis på Nextory i 45 dagar

Du som är kund hos Stockholm Gas får nu 45 dagars gratis läsning och lyssning på Nextory. Här hittar du allt från kokböcker, matlagningstidningar, inredningsmagasin till deckare och romaner. Dyk ner i böckernas värld och hitta din favorit. Passar perfekt att lyssna på när du lagar mat på gasspisen eller njuter av den annalkande vårsolen. 

Klicka här för att starta din gratisperiod!

Nykundsrabatt
Just nu får du som ny kund som installerar gas i din bostad upp till 5000 kr rabatt på din gasinstallation. För att ta del av erbjudandet måste din gasinstallation utföras av en auktoriserad gasinstallatör.
Erbjudandet förutsätter att det idag finns en aktiv servisleding för gas ansluten till din fastighet.

Återanslutningsrabatt för plomberade anläggningar
Om gasanslutningen i din bostad, lokal eller restaurang är plomberad och endast behöver återaktiveras erbjuder vi 0 kr i nätavgift i 6 månader.
För mer information och för att ta del av erbjudanden, vänligen kontakta kundservice. Erbjudandet ges av Gasnätet Stockholm.

Renoveringsrabatt
För dig som redan är kund idag och ska renovera ditt kök erbjuder vi 0 kr i avgift under den tid som renovering pågår. Erbjudandet gäller max 3 månader. Erbjudandet gäller alla både hushållskunder och näringsidkare.
Bifoga daterade före- och efterfoton på renoveringen vid din ansökan. Erbjudandet ges av Gasnätet Stockholm.

Dessa rabatter kan inte kombineras.

Upp till 15% rabatt på gasspisar, hällar och kaminer

Vi ger dig bra erbjudanden på bland annat spisar, hällar och kaminer.
Se det stora utbudet av spisar, hällar och kaminer som är godkända för Stockholm Gas.
Information om ditt nätområde (ZST/stadsgasnätet eller ZFO/fordonsgasnätet) hittar du genom att söka på din adress här, eller titta på din avtalsbekräftelse och på gasfakturan. Kontakta kundservice om du är osäker.

10% rabatt på Gasspisshopen med rabattkod GAS2024.
15% rabatt på Gasspisen.se med rabattkod STHLMGAS15

Spisbytesrabatt

Är du redan kund idag och vill byta din gasspis eller gashäll till en ny?
Vi erbjuder spisbytesrabatt på 2 000 kr vid installation av ny gasspis och gashäll. Rabatten utbetalas genom ett avdrag på dina nästkommande gasfakturor.
Ansökan görs av dig som kund och efteranmälan på utfört arbete från installatören måste ha inkommit till Gasnätet Stockholm.
Spisbytesrabatten gäller om 2 000 kr ink. moms för privatpersoner och 1 600 kr exkl. moms för fastighetsägare.
Kontakta kundservice för att ta del av erbjudandet som erbjuds av Gasnätet Stockholm.

Villkor för spisbytesrabatt

  • Spisbytesrabatten gäller endast för befintliga kunder som byter ut sin gamla gasspis eller gashäll och köper samt ansluter en ny CE-godkänd gasspis eller gashäll till gasnätet.
  • Rabatten gäller endast för gasspis och gashäll som är kompatibla med och ansluts till Gasnätet Stockholms nätområden stadsgasnätet (ZST) eller fordonsgasnätet (ZFO).
  • Erbjudandet gäller ej restauranger.
  • Installationen ska vara utförd av en auktoriserad gasinstallatör som också ska göra en så kallad efteranmälan till Gasnätet Stockholm AB efter utfört arbete.
  • Du hittar en lista över auktoriserade gasinstallatörer på energigas.se
  • Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 3 månader efter att du fått en faktura på utfört arbete från den auktoriserade gasinstallatör du valt att anlita.

Utbetalning
Efter att din gasinstallatör skickat in efteranmälan kan Gasnätet Stockholm betala dig. Det gör vi genom ett avdrag om 2 000 kronor på dina nästkommande gasfakturor. Ingen utbetalning genom avdrag på fakturan kommer att ske om inte den installatör du anlitat skickat in en efteranmälan, ett intyg på utfört arbete. Om du är fastighetsägare görs din utbetalning genom att din installatör fakturerar Gasnätet Stockholm, på så sätt dras 1 600 kronor per spis av på din installatörsfaktura.

Erbjudande om återanslutning

Har du en fastighet eller affärslokal som tidigare varit anslutet till gasnätet? Då har du nu möjlighet till återanslutning för det rabatterade priset 60 000 kr. Erbjudandet ges av Gasnätet Stockholm.

Läs mer om återanslutningserbjudandet

Rabatt vid nyanslutning

Rabatt på anslutningsavgiften om 40 000 kr. Gäller för anslutningar där sträckan mellan fastigheten och närmaste gasledning inte överstiger 30 m och där effektbehovet inte överstiger 199 kW. Erbjudandet ges av Gasnätet Stockholm.

Läs mer om nyanslutningsrabatten

Statusbesiktning

Få full koll på gasledningar och anslutningar med en statusbesiktning för fastighetsägare och BRF. Erbjudandet ges av Gasnätet Stockholm.

Läs mer om statusbesiktning

Ring oss

För att ta del av erbjudandet, vänligen kontakta kundservice per telefon 0771 – 41 01 00

Mejla

Skriv till oss på
kundservice@stockholmgas.se

Vanliga frågor och svar

På vår kundservicesida finns svar på de vanligaste frågorna.