Gasspisen

Lågan, ljudet, doften… kort och gott, den äkta känslan. Den är det främsta skälet till att proffskockar föredrar gaslåga. Självklart finns det även praktiska skäl. Snabbheten, hettan och den sekundsnabba regleringen till exempel. Möjligheten att woka och flambera. Och den fantastiska stekyta som bara eld och järn i samarbete kan skapa. Men som alla proffsverktyg kräver gasspisen lite handlag.

I ett smakfullt och medvetet inrett hem kan en snyggt designad gaseldstad verkligen bli pricken över i.

Tips för din gasspis

  • Håll dina gasbrännare rena och torra så att de ger full effekt. Lågan ska vara blå, aldrig gul
  • Torka av fukt från dina råvaror så att de blir stekta med fin yta, inte kokta
  • Se upp med den allra högsta värmen när du använder kokkärl med känslig beläggning
  • Välj brännare efter kokkärlets storlek så att du inte bränner utsida och handtag
  • Woka inte på en så stor brännare att all värme träffar sidorna istället för botten

Upp till 15% rabatt på gasspis för dig som är kund hos oss

För dig som är kund hos Stockholm Gas har du alltid 10% rabatt på gasspis när du köper den från vår samarbetspart Gasspisen.se. Dessutom får en en exklusiv spisrådgivning som utgår från just dina förutsättningar.

Erbjudandet sker i samarbete med Gasspisen.se och omfattar deras utbud av gasspisar. Och det är inte vilka spisar som helst. Det är kvalitetsmärken som Aga, Bertazzoni, Falcon, La Germanica och Smeg.

Gasprodukter

Bli en proffskock du med

Det finns mycket livskvalitet att dra ur gasledningen, med brasor, spisar, grillar och infravärmare. Givetvis dyker det upp en del frågor och beslut på vägen dit. Men lugn, vi guidar dig igenom allt från produkter till anslutningar steg för steg. Det första är att du kontaktar vår kundservice och berättar vad ditt hem behöver.

Upptäck våra gasabonnemang

Stockholm Gas erbjuder biogas, naturgas och stadsgas till hushåll, restauranger, fastighetsvärme, industriverksamhet och transportsektorn.

Upptäck vårt gasutbud