Restaurang

Gas i restaurangköket är det självklara valet

I ett restaurangkök härskar två makter. Effektivitet och känsla. Det rationella och det emotionella. För båda de behoven är gasspisen ett självklart svar. Dels den jämna, konstanta värmen som regleras blixtsnabbt. Dels den öppna lågan som förenar traktörer i tid och rum.

100% Cirkulärt - Tipsa oss om goda idéer så hjälper vi dem på vägen!

Har du en idé, eller känner till någon som har idéer som kan göra restauranger mer cirkulära, och som kan snabba på utvecklingen mot ett sundare matsystem? 

Klicka här för att läsa mer.

Skaffa fler sommarkvällar

Det är något alldeles speciellt med de där kvällarna när man kan sitta ute och umgås till sent. Tyvärr gör ju det kärva klimatet i vårt land att det bara blir en handfull sådana kvällar per år. Men det finns ett sätt att förlänga sommaren: infravärme.

Förläng utomhussäsongen