Abonnera på gasdriven infravärme till din uteservering!

Från endast 3000 kr/månaden erbjuder vi nu en helhetslösning där allt från utrustning och installation till underhåll och support ingår. Låt oss ta hand om allt det praktiska så att du istället kan fokusera på dina gäster. Förläng uteserveringssäsongen, få nöjdare besökare och öka dina intäkter.

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Håll uteserveringen öppen året om med gasdriven infravärme från Stockholm Gas.

  • En sommarvarm uteservering året om
  • Längre utomhussäsong = ökade intäkter
  • Enkelt och säkert. Vi sköter allt.
  • Pris från 3000 kronor per månad
  • Med infravärme ansluten till gasnätet har du alltid gas i systemet och behöver därför aldrig fundera på flaskbyte
  • Möjlighet att använda 100% förnybar och fossilfri biogas

Biogasens fördelar

Hos Stockholm Gas kan du alltid välja 100% biogas.

  • Biogas ingår i jordens naturliga kretslopp och är en förnybar, fossilfri energikälla.
  • Biogas består till största delen av metan och bildas när organiskt material, till exempel matavfall, slam från avloppsreningsverk, gödsel och restprodukter från jordbruket bryts ner i syrefri miljö.
  • När du väljer 100 % biogas får du diplom och dekaler för entrédörr, hemsida och menyer.

Ökade intäkter med infravärme från Stockholm Gas

Nino Armoni driver restaurangerna Raw och Tehran Grill på Rörstrandsgatan i Stockholm. Tack vare den gasdrivna infravärmen på restaurang Raw har både utomhussäsongen blivit längre och gästerna gladare, vilket i längden ger ökade intäkter. Utöver gasdriven infravärme har de även låtit installera en stor öppen spis med gasbrasa som ytterligare sprider värme och en mysig stämning.

– Vi kommer med all säkerhet att installera gasdriven infravärme även på Tehran Grill. Det är verkligen skillnad på värme och värme. Jämför bara med en öppen spis och ett element, elvärmen känns torr och hård medan gasvärmen känns mjuk och naturlig. En levande gasbrasa ger ökad trivsel för gäster som då väljer att sitta kvar längre, säger Nino Armoni.

Jämfört med gasoltuber har gasdriven infravärme dessutom fördelen att den inte behöver bytas ut. Den tid som det tar att ersätta tunga gasoltuber stjäl onödig tid från våra gäster, menar Nino.