Restaurang

Gas i restaurangköket är det självklara valet

I ett restaurangkök härskar två makter. Effektivitet och känsla. Det rationella och det emotionella. För båda de behoven är gasspisen ett självklart svar. Dels den jämna, konstanta värmen som regleras blixtsnabbt. Dels den öppna lågan som förenar traktörer i tid och rum.

Hyr infravärme till din restaurang

Vi erbjuder dig möjligheten att förlänga säsongen på din uteservering och öka dina intäkter med hjälp av gasdrivna infravärmare utan att du behöver investera i inköp och installation.

Vägen till en varmare uteservering

Nomineringstider för Circular Gastronomy Challenge

Har du en idé, eller känner du till en idé, som kan göra restauranger, barer, bagerier och caféer mer cirkulära? Önskar du att utvecklingen mot ett sundare matsystem skulle gå snabbare? Nominera idén till Circular Gastronomy Challenge 2023 - vem som helst kan nominera vem som helst.

Läs mer här